
u 2,5 cm vahedega pikuti lõiked.
Kausis sega kokku endale meelepärane maitseainete segu. Ma kasutasin soola, pipart, hiina 5 vürtsi segu , küüslaugu ja sibula pubrit, tšillit, soola ja madeirat (riisiveini asenduseks).
Mõistlik on liha all paberit hoida, kuna see imab liigse niiskuse ja hoiab ära marinaadi sattumise nahale.

See järel tuleb protsessi üks lõbusamaid osasid, noa otsaga tuleb teha naha sisse sadu pisikesi auke, võib kasutada ka muid efektiivsemaid vahendeid (nt liha pehmendaja). Ja enne ahju pistmist veel korra paberiga nahk üle tõmmata.

grill režiimil u 15 minutit. Aga seda peab visuaalselt hindama. Mustad laigud on teadlikult lastud, kuna mu meelest need on ülimaitsvad. Igatahes, seda õpetust kasutades saavutate krõbeda kräklingu ja imeliselt mahlase liha.
No comments:
Post a Comment